Over Rich Fitness

Rich Fitness is de plek waar Richard van der Put gepassioneerd mensen begeleidt naar een betere versie van henzelf. Hij gelooft dat gezond en fit zijn een onmisbaar deel vormen van een goed leven en gaat samen met jou op weg om dat te bereiken.

Richard is al zijn hele leven bezig met sport en bewegen. Hij ziet dat als een onmisbaar deel van  rijkdom ligt in gezondheid en je goed voelen. Richard heeft een voorkeur voor vele activiteiten waaronder: krachttraining, thaiboksen en obstakelraces, maar hij heeft zich ook beziggehouden met voetbal, waterpolo en wedstrijdzwemmen. In het thaiboksen is hij het fanatiekst geweest, in combinatie met krachttraining. De trainingen voor wedstrijden heeft hem tot vele inzichten geleid op het gebied van gewichtsverlies of – toename, pieken op het juiste moment en krachttoename. Tijdens zijn wedstrijdcarrière heeft hij gevochten in Thailand, Denemarken, Frankrijk en Nederland.

In het begin van zijn carrière als personal trainer heeft Richard training gegeven aan het topmanagement van KPN vanuit heel Nederland.

Hij volgt regelmatig trainingsstages om zijn kennis bij te werken en is vaak te vinden bij toptrainers in binnen- en buitenland. Zo is hij laatst in Thailand geweest bij het kamp Tiger Muay Thai om getraind te worden door wereldkampioenen Thaiboksen en elite personal trainers.  http://rich-fitness.nl/een-dag-training-bij-tiger-muay-thai-phuket-thailand/

Richard helpt vol enthousiasme om mensen gezonder en sterker te maken door een persoonsgerichte aanpak. Wat vind jij leuk, waar liggen jouw sterke punten en welk doel wil je bereiken. Dit zijn vragen die je samen gaat beantwoorden en waar je naartoe werkt.

Neem nu contact op met Richard en maak een strijdplan om jouw lichaam gezonder, fitter en sterker te maken!

10374966_668354766552390_80828829202136504_n