Super simpele workout

https://www.youtube.com/watch?v=k3SzWgetyfw

Deze workout deed ik afgelopen zondag. Ik had niet veel tijd, maar wilde graag maximaal effect halen. Wat ik graag doe omdat ik het een goede oefening vind, zijn suicides.

Hierbij ren je van de ene kant naar de andere kant toe in redelijk hoog tempo. Een andere oefening die ik effectief vind is de burpee. nu zijn de meningen verdeeld over hoe de burpee te doen, maar in dit geval wil ik het graag doen met pushup, voor maximaal effect in een korte tijd.

Zoals je ziet heb je niet veel nodig, alleen een stukje grond en wat tijd. Doe er tussen de 30 en 50 voor een lekkere workout.

2 Comments

  1. Nice! Handige workout om even te doen in de ochtend!

    1. Elke zondag post ik een nieuwe zodat je goed resultaat krijgt 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*